Crema de fructe de padure

Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr frisca
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lamaie
  • 3 linguri zahar
  • 125 ml vin rosu
  • 300 gr amestec fructe de padure
  • 1 baton scortisoara
  • 2 bucati anason
  • 50 gr bezele

Mod de preparare

Se bate frisca cu zaharul vanilat, se adauga branza de vaci si sucul de la o lamaie. Se amesteca bine si se lasa crema la frigider o ora. Separat, se caramelizeaza zaharul cu o lingura de apa, se stinge cu vin rosu, apoi se adauga fructele de padure, scortisoara si anasonul. Se lasa la fiert 5 minute, apoi la racit. Se zdrobesc bezele si se adauga la crema de branza si compotul, din care s-au indepartat in prealabil batonul de scortisoara si anasonul.


Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Tiramisu

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide