Crema de iaurt

Se amesteca iaurtul cu zaharul si foaia de gelatina inmuiata in apa rece si apoi dizolvata intr-o lingura de apa calda. Se bate compozitia cu telul pi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar iaurt
  • o lingura zahar
  • 1/4 lingurita zahar vanilat
  • o foaie gelatina

Mod de preparare

Se amesteca iaurtul cu zaharul si foaia de gelatina inmuiata in apa rece si apoi dizolvata intr-o lingura de apa calda. Se bate compozitia cu telul pina devine spumoasa, apoi se toarna intr-o forma clatita cu apa rece si se lasa sa se intareasca.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca