Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la doua lamai precum si coaja rasa d
Laptele cald se toarna putin cate putin peste faina si se amesteca continuu, pe foc mic. Se adauga apoi sucul de la doua lamai precum si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca pe foc pana se ingroasa, dupa care se lasa la racit. Se incorporeaza apoi treptat in untul frecat spuma.
Se foloseste la umplerea torturilor si a prajiturilor.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Chec pufos
Prajituri simple
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti