Crema de nuca de cocos

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr zahar pudra
  • 3 linguri apa
  • 3 galbenusuri
  • 1 ou
  • 180 gr unt
  • 75 gr nuca de cocos rasa
  • 100 gr ciocolata menaj

Mod de preparare

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza crema de oua, putin cate putin, in untul frecat spuma. Se freaca nuca de cocos cu oul intreg si cu ciocolata topita intr-un ibric, in cuptor, pana se obtine o crema. Se amesteca crema de galbenusuri cu crema de nuca de cocos, se freaca foarte bine, pana se obtine o compozitie omogena si untoasa.

Se poate manca asa cum este sau se poate folosi la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Tort tiramisu cu piscoturi

Tarta cu capsuni

Prajitura cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...