Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza
Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza crema de oua, putin cate putin, in untul frecat spuma. Se freaca nuca de cocos cu oul intreg si cu ciocolata topita intr-un ibric, in cuptor, pana se obtine o crema. Se amesteca crema de galbenusuri cu crema de nuca de cocos, se freaca foarte bine, pana se obtine o compozitie omogena si untoasa.
Se poate manca asa cum este sau se poate folosi la prajituri. Alte retete de dulciuri:
Tort tiramisu cu piscoturi
Tarta cu capsuni
Prajitura cu mere
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii