Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza
Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza crema de oua, putin cate putin, in untul frecat spuma. Se freaca nuca de cocos cu oul intreg si cu ciocolata topita intr-un ibric, in cuptor, pana se obtine o crema. Se amesteca crema de galbenusuri cu crema de nuca de cocos, se freaca foarte bine, pana se obtine o compozitie omogena si untoasa.
Se poate manca asa cum este sau se poate folosi la prajituri. Alte retete de dulciuri:
Tort tiramisu cu piscoturi
Tarta cu capsuni
Prajitura cu mere
Am reteta la favorite de la Gaby_d si de cate ori parcurgeam retetele ma gandeam ca urmatorul pui asa il voi face, si iata ca...
Pui manastirescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj