Crema de nuca de cocos

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr zahar pudra
  • 3 linguri apa
  • 3 galbenusuri
  • 1 ou
  • 180 gr unt
  • 75 gr nuca de cocos rasa
  • 100 gr ciocolata menaj

Mod de preparare

Se face un sirop legat din zahar si apa, si se toarna cald peste galbenusuri. Se freaca bine galbenusurile cu siropul, pana se racesc. Se inglobeaza crema de oua, putin cate putin, in untul frecat spuma. Se freaca nuca de cocos cu oul intreg si cu ciocolata topita intr-un ibric, in cuptor, pana se obtine o crema. Se amesteca crema de galbenusuri cu crema de nuca de cocos, se freaca foarte bine, pana se obtine o compozitie omogena si untoasa.

Se poate manca asa cum este sau se poate folosi la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Tort tiramisu cu piscoturi

Tarta cu capsuni

Prajitura cu mere

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide