Crema de portocale

Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa capete consistenta unei smantani ma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 portocala
  • sucul si coaja rasa de la 2 portocale
  • 250 gr unt
  • 300 gr zahar
  • 3 oua
  • 200 gr frisca

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas, pe foc mic oul cu zaharul si sucul si coaja rasa de la o portocala. Cand crema incepe sa capete consistenta unei smantani mai groase se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Separat, se freaca untul spuma si se amesteca apoi cu crema racita.


Se foloseste la umplerea torturilor si a prajiturilor.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...