Crema de portocale cu miere

Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine. Se pune vasul pe foc si se amestec

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr miere
  • 200 gr unt
  • zeama si coaja de la 2 portocale
  • 2 oua

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca intr-un vas, se adauga apoi mierea, zeama si coaja rasa de la portocale si se freaca bine. Se pune vasul pe foc si se amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Se ia apoi de pe foc si se incorporeaza incet in untul frecat spuma.


Se foloseste la umplerea torturilor.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura snikers

Ciocolata de casa

Turta dulce

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...