Crema de portocale cu miere la cupe

Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Acest desert crema este un rasfat, o clipa dulce.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 gr miere
  • 6 galbenusuri
  • 2 portocale
  • 7 linguri vin alb
  • 300 gr frisca

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine, se adauga apoi mierea treptat si se pune compozitia pe foc mic. Se adauga zeama de portocale, vinul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se ia crema de pe foc, se lasa sa se raceasca si se amesteca apoi cu frisca.


Crema de portocale se serveste din cupe facute din coaja de portocala.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii