Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca si se subtiaza cu zeama de portoca
Intr-un vas se freaca galbenusurile cu zaharul. Se inglobeaza faina, putin cate putin, in galbenusuri, se amesteca si se subtiaza cu zeama de portocale. Se pune vasul in bain-marie si se freaca bine compozitia, pana se ingroasa. Untul, taiat in bucatele, se freaca spuma si apoi se inglobeaza in crema de oua. Se amesteca foarte bine pentru omogenizarea cremei.
Se foloseste la torturi si prajituri. Alte retete de dulciuri:
Pandispan cu mere
Prajitura cu capsuni
Tort cu zmeura
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase