Se pune zaharul pe foc mic sa se topeasca. Se adauga apoi alunele sau nucile, dupa caz si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se rastoarna alu
Se pune zaharul pe foc mic sa se topeasca. Se adauga apoi alunele sau nucile, dupa caz si se amesteca bine. Se ia vasul de pe foc si se rastoarna alunele sau nucile , dupa care se lasa sa se raceasca. Se desfac in bucati si se piseaza marunt, dupa care se incorporeaza in untul frecat bine.
Crema se foloseste la umplerea torturilor.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Prajitura snikers
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii