Nucile se toaca marunt cu cutitul. Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti Racita, se pune
Nucile se toaca marunt cu cutitul.
Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti
Racita, se pune in cozonac. Inainte de rulare se pune si putin unt.
Pofta buna!
Reteta Crema de rahat topit (pentru cozonac) a fost propusa de mon pe forum culinar.ro
Alte retete cu cozonac gasiti aici:
Cozonac impletit,
Cozonaci Babani,
Cozonac Mariana
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii