Nucile se toaca marunt cu cutitul. Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti Racita, se pune
Nucile se toaca marunt cu cutitul.
Se fierbe compozitia la foc potrivit. Daca este prea moale se adauga 1-2 linguri pesmet de biscuiti
Racita, se pune in cozonac. Inainte de rulare se pune si putin unt.
Pofta buna!
Reteta Crema de rahat topit (pentru cozonac) a fost propusa de mon pe forum culinar.ro
Alte retete cu cozonac gasiti aici:
Cozonac impletit,
Cozonaci Babani,
Cozonac Mariana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa