Crema de unt

Se freaca untul impreuna cu zaharul spuma. Se adauga cele doua galbenusuri, apoi se omogenizeaza bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri

Mod de preparare

Se freaca untul impreuna cu zaharul spuma. Se adauga cele doua galbenusuri, apoi se omogenizeaza bine.


Se pot umple si decora torturile cu aceasta crema.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Ciocolata de casa Tiramisu

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...