Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat, apoi se pune crema pe foc, mic, ames
Se freaca galbenusurile cu 150 gr zahar, apoi se amesteca cu faina si laptele caldut. Se adauga zaharul vanilat, apoi se pune crema pe foc, mic, amestecand continuu. Dupa 2-3 minute de fiert, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se adauga restul de unt frecat cu zaharul ramas si zeama de la o jumatate de lamaie.
Crema se poate folosi la torturi, tarte si alte prajituri.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Lapte de pasare Ciocolata de casa
In urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti