Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat. Se bat ouale cu restul de 1/2 kg de zahar, se adau
Se ard 500 de grame zahar in vasul care merge la cuptor, se da in fiert laptele cu zaharul vanilat.
Se bat ouale cu restul de 1/2 kg de zahar, se adauga laptele si se amesteca bine.
Dupa ce s-a ars zaharul, se "tapeteaza" peretii vasului cu zaharul topit, se lasa sa se racoreasca, se adauga ouale batute cu zaharul si laptele in vas.
Se pun la cuptor la foc mic, se scot cand compozitia e inchegata si se dsprinde de marginile vasului.
Se serveste rece cu siropul care si-l lasa.
Aceste painici le mai cumparam din cand in cand din magazin. Eu am facut cateva si cu bare de ciocolata. Merg bine la o...
Painici cu lapte si pepite de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj