Zeamilul se dizolva in cateva linguri de lapte. Se adauga galbenusurile, apoi restul de lapte caldut, amestecat cu zaharul. Se amesteca bine, apoi se
Zeamilul se dizolva in cateva linguri de lapte. Se adauga galbenusurile, apoi restul de lapte caldut, amestecat cu zaharul. Se amesteca bine, apoi se fierbe inca 5-6 minute, dupa care se raceste. Se adauga untul moale, zaharul vanilat, romul si se bate bine crema.
Se foloseste pentru diferite torturi si eclere.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Papanasi
Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...
Clătite delicioase cu unt de arahide și migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.