Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se prepara din oua, zahar, lapte si zahar vanilat.
Crema de zahar ars este desertul preferat al celor mici si mari, deopotriva. Se caramelizeaza 3 linguri de zahar si se lasa la racit. Intr-un alt vas se amesteca cu mixerul ouale, laptele si zaharul ramas. Se adauga zaharul vanilat si se mixeaza foarte bine compozitia. Se toarna totul in oala cu zaharul ars, racit si se pune la cuptor, la foc mediu, timp de 30-40 de minute, pana se intareste.
Crema de zahar ars se serveste rece.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii