Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi laptele putin cate putin si se pune v
Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul. Separat se pun galbenusurile si se bat spuma tare. Se adauga apoi laptele putin cate putin si se pune vasul pe foc mic, pana se ingroasa. La aceasta crema se poate adauga in lapte vanilie pentru crema de vanilie, coaja de la o portocala pentru crema de portocale, coaja de lamaie pentrun crema de lamaie, un pachet de ciocolata pentru crema de ciocolata, capsune zdrobite pentru crema de capsune, banane zdorbite amestecate in crema de oua pentru crema de banane, piure de ananas amestecat in crema de oua pentru crema de ananas etc.
Cremele se servesc in cupe, ornate cu frisca. Alte retete de dulciuri: Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajituri simple
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj