Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca c
Se incalzeste putin serbetul pana se topeste, iar untul se freaca separat, pana devine spumos. Se toarna apoi peste fondantul caldut si se amesteca continuu. Se adauga diferite arome, dupa preferinta si se omogenizeaza bine compozitia.
Se tine la rece si se serveste in cupe de inghetata ori se consuma la prajituri si torturi. Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura cu visine
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti