Crema rece de cacao

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele confiate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 lingura de rom
  • miez de nuca
  • fructe confiate

Mod de preparare

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele confiate.


Se serveste in cupe cu frisca sau stropit cu sirop de caramel. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Tort diplomat

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...