Crema rece de cacao

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele confiate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2-3 linguri de cacao
  • 1 lingura de rom
  • miez de nuca
  • fructe confiate

Mod de preparare

Se freaca untul spuma impreuna cu zaharul, se adauga apoi galbenusurile, cacaua, romul, miezul macinat de nuca si fructele confiate.


Se serveste in cupe cu frisca sau stropit cu sirop de caramel. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Tort diplomat

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...