Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura s
Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar deasupra se presara cu alune. Prajitura se pune la rece si se serveste a doua zi.
Daca se foloseste ananas in loc de frisca, se stropesc foile cu siropul lasat de ananas, fructele se aseaza peste foi, deasupra un strat de frisca, apoi un alt strat de fructe, frisca si se repeta operatiunea pana se termina foile. Deasupra se orneaza cu fructe de ananas, dupa care se pune prajitura la rece.
Se serveste a doua zi.
Alte retete de dulciuri:
Placinta cu mere Prajituri simple Lapte de pasare
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti