Intr-o oala se fierb zaharul, apa si coaja de mandarine. Dupa ce s-a legat putin siropul, se scoate coaja de mandarine si se lasa siropul sa se racea
Intr-o oala se fierb zaharul, apa si coaja de mandarine. Dupa ce s-a legat putin siropul, se scoate coaja de mandarine si se lasa siropul sa se raceasca. Se adauga zeama de mandarine si gelatina inmuiata in 2 linguri de apa rece. Se fierbe siropul pana se topeste gelatina. Compozitia se pune intr-un castron la frigider, unde se lasa pana se prinde putin, apoi se amesteca cu frisca. Compozitia se pune in cupe umezite care se dau la frigider.
Inainte de a se servi, se uda cupele cu o carpa inmuiata in apa fierbinte si se rastoarna jeleul pe farfurioare.
Alte retete de dulciuri:
Glazura
Tiramisu
Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii