Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati. Caisele bine fierte in sirop, se tr
Se face un sirop din apa si zahar, se fierbe cateva minute si se pun in el caisele spalate si taiate in jumatati. Caisele bine fierte in sirop, se trec prin sita, se amesteca cu gelatina, inmuiata inainte in apa rece, si vanilia. Se toarna compozitia intr-o forma umezita si se pune in frigider. Inainte de a servi, se rastoarna jeleul pe un platou.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Jeleu de capsuni
Tarta cu caise si smantana
Fursecuri cu caise
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii