Jeleu pentru ornarea prajiturilor

Se fierb intr-un vas zaharul cu sucul de fructe, pana ce siropul rezultat se leaga bine. Se adauga 2 foi de gelatina, inmuiate inainte in apa rece si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zahar tos
  • 150 ml suc de fructe
  • 2 foi de gelatina

Mod de preparare

Se fierb intr-un vas zaharul cu sucul de fructe, pana ce siropul rezultat se leaga bine. Se adauga 2 foi de gelatina, inmuiate inainte in apa rece si se mai dau csteva clocote, amestecsnd mereu, pana se topeste bine gelatina. Jeleul se toarna caldut deasupra tartelor sau a altor prajituri, se intinde cu o lingura uda si se lasa sa se inchege.
Alte retete de dulciuri:

Glazura

Prajitura din foi cu miere

Ciocolata de casa

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos