Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pa
Se pune la fiert laptele cu putin zahar si zaharul vanilat. Separat, se bat albusurile spuma, se adauga jumatate de zahar si se bat in continuare, pana se se intareste spuma. Se ia din spuma cu lingura cate un bulgaras si se pune la fiert in laptele clocotit. Se lasa la fiert cateva secunde, pe fiecare parte, apoi se scoate cu spumiera pe un platou. Dupa ce au fiert toti bulgarii de albus, se toarna laptele peste galbenusurile frecate in prealabil cu restul de zahar si se amesteca continuu pe foc, pana incepe sa se ingroase putin. Se toarna apoi peste bulgarasii de albus si se lasa la racit.
Se serveste rece.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Tiramisu
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti