Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de d
Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de dulceata si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul dupa care se lasa pe foc mai mare. Se indeparteaza spuma si se lasa sa se lege siropul foarte bine, dupa care se toarna fierbinte in borcane. Se lasa la racit, dupa care se acopera cu celofan sau capac.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Ciocolata de casa Lapte de pasare Prajituri simple
Un pranz de post delicios!
Paste cu broccoli si sos de rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj