Peltea de coarne

Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de d

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg coarne
  • 1 kg zahar

Mod de preparare

Coarnele se pun la fiert cu apa, dupa care se lasa sa se raceasca si se strecoara zeama prin tifon. Se pune aceeasi cantitate de zahar ca si cea de dulceata si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul dupa care se lasa pe foc mai mare. Se indeparteaza spuma si se lasa sa se lege siropul foarte bine, dupa care se toarna fierbinte in borcane. Se lasa la racit, dupa care se acopera cu celofan sau capac.


Se serveste dupa cateva zile.

Alte retete:

Ciocolata de casa Lapte de pasare Prajituri simple

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu budinca si fructe

Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...

Prajitura cu budinca si fructe
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos