Gutuile si merele se taie bucati si se pun apoi la fiert in apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert, dupa care se strecoara iar siropul obtinut se p
Gutuile si merele se taie bucati si se pun apoi la fiert in apa, cat sa le acopere. Se lasa la fiert, dupa care se strecoara iar siropul obtinut se pune din nou la fiert, impreuna cu o cantitate de zahar. Se lasa sa se lege dupa care se toarna fierbinte in borcane. Dupa ce s-au racit, se pun la pastrare intr-un loc racoros.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Turta dulce Lapte de pasare Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa