Sarlota

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 6 gr gelatina
  • 20 gr cacao
  • 200 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 50 gr cacao
  • Pentru garnisit:
  • 100 gr frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • cateva boabe de visine

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa apoi la rece, dupa care se adauga frisca batuta, romul, zaharul vanilat si se amesteca usor. Se toarna sarlota in pahare si se garniseste cu frisca batuta cu zahar pudra si cu visine din dulceata.


Se serveste dupa ce a stat la rece 1-2 ore.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Turta dulce Chec pufos

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!