Sarlota

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 6 gr gelatina
  • 20 gr cacao
  • 200 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 50 gr cacao
  • Pentru garnisit:
  • 100 gr frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • cateva boabe de visine

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa apoi la rece, dupa care se adauga frisca batuta, romul, zaharul vanilat si se amesteca usor. Se toarna sarlota in pahare si se garniseste cu frisca batuta cu zahar pudra si cu visine din dulceata.


Se serveste dupa ce a stat la rece 1-2 ore.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Turta dulce Chec pufos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii