Sarlota

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 gr zahar
  • 200 ml lapte
  • 6 gr gelatina
  • 20 gr cacao
  • 200 gr frisca
  • 1 pachetel zahar vanilat
  • 2 linguri rom
  • 50 gr cacao
  • Pentru garnisit:
  • 100 gr frisca
  • 30 gr zahar pudra
  • cateva boabe de visine

Mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul si laptele. Se pune compozitia apoi pe foc si se amesteca bine, se adauga gelatina inmuiata in apa rece si cacaua. Se lasa apoi la rece, dupa care se adauga frisca batuta, romul, zaharul vanilat si se amesteca usor. Se toarna sarlota in pahare si se garniseste cu frisca batuta cu zahar pudra si cu visine din dulceata.


Se serveste dupa ce a stat la rece 1-2 ore.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Turta dulce Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Capunati cu ciuperci - de post

 Apreciez pastele italiene. Daca am incercat un sortiment si-mi place, cu siguranta il voi achizitiona din nou. Capunati...

Capunati cu ciuperci - de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca