Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele. Se pune vasul pe foc mic, sa se ing
Ouale de bat bine cu zaharul, apoi se adauga gelatina dizolvata in putin lapte si la final se toarna tot laptele. Se pune vasul pe foc mic, sa se ingroase. Se ia apoi de pe foc si se amesteca cu ciocolata topita in lapte fierbinte. Se adauga jumatate din cantitatea de frisca si se toarna crema obtinuta intr-un vas udat cu apa, dupa care se pune la rece.
Se serveste ornata cu restul de cantitate de frisca.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Prajitura snikers
Prajitura televizor
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti