Sarlota cu ciocolata si vin

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, a

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar pudra
  • 1 pahar vin
  • 8 foi de gelatina
  • 100 gr ciocolata

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, albusurile batute spuma tare si la final vinul fierbinte. Se rastoarna compozitia intr-o forma udata cu apa rece si se pune la frigider.


Sarlota se serveste ornata cu frisca.

Alte retete:

Prajitura televizor

Cozonac moldovenesc

Ciocolata de casa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri

Era prea lung titlul sa adaug si sosurile, asa ca am scris diverse, dar de fapt am preparat doua. Fiecare a servit cu sosul...

Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca