Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, a
Galbenusurile se freaca bine cu zaharul. Separat se pune vinul la fiert si se dizolva in el gelatina. Se adauga peste galbenusuri ciocolata topita, albusurile batute spuma tare si la final vinul fierbinte. Se rastoarna compozitia intr-o forma udata cu apa rece si se pune la frigider.
Sarlota se serveste ornata cu frisca.
Alte retete:
Prajitura televizor
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Era prea lung titlul sa adaug si sosurile, asa ca am scris diverse, dar de fapt am preparat doua. Fiecare a servit cu sosul...
Cartofi si ficat de pui la cuptor, cu diverse sosuriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj