Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe foc mic, pana cand se leaga siropu
Zeama de la visinele proaspat stoarse se pune cu apa, zaharul vanilar si zaharul intr-un vas, la fiert. Se lasa pe foc mic, pana cand se leaga siropul, dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit. Se freaca apoi cu o lingura pana cand se trasnforma in crema. Aceasta se pune in borcane filetate su legate cu celofan.
Se poate servi serbetul dupa cate zile.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Lapte de pasare Prajitura televizor
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj