Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine
Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca din nou iar la final se adauga stafidele.
Crema se foloseste la pasca sau la diferite placinte.
Alte retete:
Prajituri de post
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii