Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine
Se scoate zerul din smantana. Apoi se amesteca cu zaharul vanilat, coaja de la o lamaie, zaharul pudra, faina si galbenusurile. Se omogenizeaza bine compozitia, dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca din nou iar la final se adauga stafidele.
Crema se foloseste la pasca sau la diferite placinte.
Alte retete:
Prajituri de post
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa