Umplutura de urda pentru placinte

Urda se freaca bine, pana devine o pasta. Se amesteca apoi cu sare, mararul verde tocat marunt, galbenusurile si smantana. Se omogenizeaza bine compo

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr urda
  • 50 gr unt
  • 2 oua
  • marar verde
  • sare
  • 2 linguri smantana

Mod de preparare

Urda se freaca bine, pana devine o pasta. Se amesteca apoi cu sare, mararul verde tocat marunt, galbenusurile si smantana. Se omogenizeaza bine compozitia iar la final se adauga albusurile batute spuma.


Se foloseste la placinte.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Chiftele

Chec pufos

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...