Umplutura de visine sau cirese amare pentru strudel

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii de strudel zaharul si putin pesmet,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr visine sau cirese amare
  • 6-7 linguri zahar
  • putin pesmet

Mod de preparare

Ciresele sau visinele se curata de samburi, se spala, dupa care se storc fructele putin. Se presara deasupra foii de strudel zaharul si putin pesmet, dupa care se imprastie fructele. Se ruleaza foaia de strudel si se pune intr-o tava, care se da la cuptorul cald.


Se serveste rece.

Alte retete culinare:

Chec pufos

Prajitura cu visine

Tiramisu

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide