Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe ra
Branza de vaci se trece prin sita. Se amesteca apoi cu zaharul, zaharul vanilat, smantana, untul, coaja rasa de lamaie si sare. Se adauga apoi pe rand galbenusurile, stafidele, pesmetul si la sfarsit albusurile batute spuma tare. Se omogenizeaza bine crema apoi.
Crema se foloseste la pasca sau placinte.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Placinta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa