Umplutura din ciocolata

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in compozitie zaharul vanilat, cacaua si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita plina cu faina
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in compozitie zaharul vanilat, cacaua si separat se topeste cu 2 linguri de apa si unt, pe foc mic, ciocolata amaruie. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu galbenusurile. Se adauga apoi albusurile si se omogenizeaza compozitia. Crema se toarna peste foaia de aluat si se da la cuptor.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Placinta cu mere

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot

O mancare simpla dar cu gust si pentru care mi-a venit in ajutor minunatul vas ceramic Crock Pot.

Cotlet de porc la cuptor, in vasul ceramic Crock Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca