Umplutura din ciocolata

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in compozitie zaharul vanilat, cacaua si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3 linguri cacao
  • 200 gr ciocolata amaruie
  • 1 lingurita plina cu faina
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Galbusurile se separa de albusuri si se bat tare cu zahar. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se pune in compozitie zaharul vanilat, cacaua si separat se topeste cu 2 linguri de apa si unt, pe foc mic, ciocolata amaruie. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu galbenusurile. Se adauga apoi albusurile si se omogenizeaza compozitia. Crema se toarna peste foaia de aluat si se da la cuptor.


Se serveste dupa ce s-a racit.

Alte retete:

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Placinta cu mere

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!