Umplutura din mere pentru placinte si prajituri

Se curata de coaja merele, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se pune amestecul intr-un vas, pe foc. Se ameste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg mere
  • 10 linguri zahar
  • 50 gr scortisoara

Mod de preparare

Se curata de coaja merele, apoi se spala si se dau pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se pune amestecul intr-un vas, pe foc. Se amesteca intr-una pana cand scade zeama lasata de mere.


Umplutura se foloseste la diferite placinte si prajituri.

Alte retete:

Prajituri simple

Placinta cu mere

Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dovlecei pane cu marar si oregano

O mancare de sezon foarte gustoasa :)

Dovlecei pane cu marar si oregano
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca