Gigispapa (Paine prajita cu lapte) este o reteta simpla si delicioasa ce poate fi pregatit cu succes pentru micul dejun.
Se taie painea felii. Laptele se pune intr-o farfurie impreuna cu cele 2 linguri de zahar si se amesteca pana cand se dizolva zaharul. Ouale se bat.
In tigaie se pune o lingura de ulei sau putin unt.
Painea se inmoaie in lapte, apoi se trece prin ou, iar dupa se pune in tigaie. Tineti felia 3 minute pe fiecare parte, sau pana se face aurie.
Se serveste cu zahar pudra sau cu zahar tos. Pofta buna !
Am mai adus o reteteta pentru iubitorii de peste, ca tot este dezlegare in aceste zile si poate va ajuta o idee noua.
Novac cu pastai galbene la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura