Gigispapa (Paine prajita cu lapte)

Gigispapa (Paine prajita cu lapte) este o reteta simpla si delicioasa ce poate fi pregatit cu succes pentru micul dejun.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 5 felii de paine ;
  • - O cana de lapte (aprox. 100 de ml) ;
  • - 2 oua ;
  • - 2 linguri de zahar ;
  • - 1lingura Ulei/un cub de unt dupa preferinta.

Mod de preparare

Se taie painea felii. Laptele se pune intr-o farfurie impreuna cu cele 2 linguri de zahar si se amesteca pana cand se dizolva zaharul. Ouale se bat.

In tigaie se pune o lingura de ulei sau putin unt.

Painea se inmoaie in lapte, apoi se trece prin ou, iar dupa se pune in tigaie. Tineti felia 3 minute pe fiecare parte, sau pana se face aurie.


Se serveste cu zahar pudra sau cu zahar tos. Pofta buna !

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...