Glazura de albus

Se freaca albusul cu zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca bine 5-6 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100-120 gr zahar pudra
  • 1 albus
  • 1 sfert de lamaie

Mod de preparare

Se freaca albusul cu zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie si se mai amesteca bine 5-6 minute.


Dupa ce s-a glazurat tortul cu o astfel de glazura se introduce la frigider.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Tort diplomat Tiramisu

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca