Sirop de cafea

Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi. Toate ingredientele se amesteca bine si se pun la fiert pana ce compozitia scade la jumatate.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Sirop de cafea

Ingrediente

  • 200 ml apa
  • 5 linguri de cafea
  • 6 linguri de zahar
  • coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Pentru sirop de cafea toate ingredientele se amesteca bine si se pun la fiert pana ce compozitia scade la jumatate. Siropul astfel obtinut se lasa la rece timp de 10 minute.


Siropul de cafea poate fi folosit pentru a insiropa diverse prajituri si torturi.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori