Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat. Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zaha
Se amesteca o cana de apa cu zaharul. Se pune vasul pe foc pana cand se obtine un sirop legat.
Ciocolata se rade si peste ea se toarna siropul de zahar fierbinte. Se pune vasul pe foc si se fierbe ciocolata, impreuna cu siropul. Dupa ce se obtine o crema legata, se lasa vasul la racit. Se adauga untul si romul, amestecand foarte bine. Se foloseste la prepararea torturilor si a diferitelor prajituri.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa