Glazura de ciocolata

Intr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc. Siropul obtinut se lasa la racit, d

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr zahar pudra
  • 50 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr unt
  • 2 linguri apa

Mod de preparare

Intr-un vas se pun zaharul pudra impreuna cu ciocolata si se asaza pe foc mic. Se lasa la fiarba, pana se topesc. Siropul obtinut se lasa la racit, dupa care se amesteca cu untul frecat bine.


Glazura se foloseste la torturi si prajituri.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Prajituri simple Prajituri delicioase

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...