Glazura de ciocolata cu albus de ou

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. ciocolata
  • 100 gr. unt
  • o ligura rom
  • o lingura de albus de ou

Mod de preparare

Ciocolata se rupe in bucati, se pune intr-o oala mica si se topeste la bain-marie. Cind s-a topit ciocolata, se freaca cu untul si romul. Dupa ce s-a racit, se freaca cu albusul de ou. Daca albusul se pune in glazura calda, se poate brinzi compozitia. Rolul albusului este sa faca lucioasa glazura.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare din boabe de soia

Mancare din boabe de soia
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa