Glazura de ciocolata pentru prajitura sau tort

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se fierb 10 minute si se pune pe foi.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri lapte
  • 6 linguri zahar
  • 1 lingura cacao.

Mod de preparare

Glazura se poate folosi pentru diferite prajituri si torturi si se prepara foarte usor. Toate ingredientele se fierb 10 minute si se pune pe foi.

 


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Biban fript cu legume

N-am sa va spun nici ca am mai multa energie, nici ca daram muntii, cum zice Bahmuteanca in reclama la tigaile Dry cooker, ci...

Biban fript cu legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca