Glazura din zahar pentru tort

Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la fiert, pana se leaga compoz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr zahar
  • 1 pahar apa rece

Mod de preparare

Zaharul se pune pe foc impreuna cu un pahar de apa. Cand incepe sa se topeasca zaharul, se da pe foc mai mare. Se lasa la fiert, pana se leaga compozitia. Se ia apoi de pe foc, se lasa la racit iar apoi se freaca cu o lingura de lemn pana cand se albeste.


Se foloseste la ornarea torturilor.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare

Prajitura televizor

Ciocolata de casa

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...