Sos de cacao

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3 linguri de lapte. Se amesteca pan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 ml lapte
  • 120 gr zahar
  • 50 gr cacao

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert, se adauga zaharul si dupa ce laptele a fiert se pune cacaua dizolvata in prealabil in 2-3 linguri de lapte. Se amesteca pana se sosul se ingroasa.


Se foloseste la prajituri. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Papanasi fierti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...