Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga apoi ciocolata rasa, zahar
Se freaca galbenusurile cu zaharul 5-6 minute, apoi se toarna putin cate putin peste laptele fiert in prealabil. Se adauga apoi ciocolata rasa, zaharul vanilat si se amesta bine. Se pune pe foc si se lasa pana incepe sa fiarba.
Se foloseste la prajituri, inghetate ori pentru cacao cu lapte. Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu gem Prajitura snikers Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii