Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul in 2-3 linguri de apa, se toarna ap
Se freaca zaharul cu coaja rasa de lamaie, se adauga apa calduta si se pune la fiert. Separat se dizolva amidonul in 2-3 linguri de apa, se toarna apoi peste sirop si se adauga zeama de lamaie. Se lasa sa dea intr-un clocot, apoi se strecoara.
Se foloseste la budinci sau ca desert, ornat cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Lapte de pasare Ciocolata de casa
Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...
Milkshake cu unt de arahide și bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.