Sos de vin

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert, putin cate putin, amestecand contin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 galbenusuri
  • 120 gr zahar
  • 300 ml vin
  • 1 jumatate baton de vanilie

Mod de preparare

Se pune vinul impreuna cu vanilia la fiert. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se toarna peste vinul fiert, putin cate putin, amestecand continuu.


Se foloseste pentru prajituri si torturi. Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura cu visine

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari

 Astazi va prezint Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari. Sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, lapte,...

Reteta de pogaci ardelenesti cu jumari
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii