Sos de zahar ars

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in apa. Se amesteca pe foc, pana se di

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr zahar
  • 300 ml apa
  • 30 ml rom
  • 10 gr amidon

Mod de preparare

Se pune zaharul la topit impreuna cu 2-3 linguri de apa. Se amesteca bine, apoi se stinge cu amidonul dizolvat in apa. Se amesteca pe foc, pana se dizolva zaharul. La final se adauga romul.


Se foloseste la budinci de gris sau orez.

Alte retete de dulciuri:

Tiramisu Lapte de pasare Papanasi fierti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata hawaiana

Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!

Salata hawaiana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca