Buseuri (Gogosele)

Buseurile se pot umple cu diferite creme. Sunt foarte bune si va trebuie ulei, faina, oua.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ de cana de apa
  • 100 g ulei
  • 100 g faina
  • 4 oua si
  • putina sare

Mod de preparare

Pentru buseuri, apa, uleiul si sarea se pun la fiert. Dupa ce da in clocot, se adauga faina, apoi se da la o parte, se amesteca bine si se adauga ouale, pe rand, cate unul, dupa care se pun in tava cu lingurita. Tava trebuie unsa putin cu ulei. Se coc la foc iute.


Dupa ce s-au racit, buseurile se pot umple cu diferite creme – frisca, sarlota, cacao, vanilie si se pot servi.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide