Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne.
Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne. Cartofii se pun la fiert in coaja, dupa care se curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu faina, untul, drojdia muiata in lapte, oul si apa cat cuprinde. Aluatul obtinut se lasa la crescut. Separat, se prepara umplutura din branza sau carne. Se ia aluatul si se intinde o foaie, se taie apoi in patrate si pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de umplutura. Se lipesc marginile in forma de triunghi si se introduc coltunasii la fiert, in apa fiarta cu sare. Cand sunt gata, se scurg, se asaza intr-un vas, se toarna peste ei unt topit si se amesteca usor, dupa care se adauga smantana si se pun la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc calzi.
Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt
Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-PotOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj