Coltunasi cu branza sau carne

Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 300 gr cartofi
  • 20 gr drojdie
  • 1 ou
  • 1 jumatate ceasca smantana
  • sare
  • 200 gr unt
  • umplutura de branza de vaci sau umplutura de carne

Mod de preparare

Coltunasii cu branza sau carne sunt foarte deliciosi. Pentru a prepara aceasta mancare, avem nevoie de cartofi, faina, drojdie, lapte si branza ssau carne. Cartofii se pun la fiert in coaja, dupa care se curata si se dau prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu faina, untul, drojdia muiata in lapte, oul si apa cat cuprinde. Aluatul obtinut se lasa la crescut. Separat, se prepara umplutura din branza sau carne. Se ia aluatul si se intinde o foaie, se taie apoi in patrate si pe fiecare patrat se pune cate o lingurita de umplutura. Se lipesc marginile in forma de triunghi si se introduc coltunasii la fiert, in apa fiarta cu sare. Cand sunt gata, se scurg, se asaza intr-un vas, se toarna peste ei unt topit si se amesteca usor, dupa care se adauga smantana si se pun la cuptor pentru 10-15 minute.


Se servesc calzi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca